top of page
Painonpudotusvalmennus

YHDESSÄ ME ONNISTUMME

PERSONAL TRAINING PALVELUT

Valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi. Kerro haasteesi, minä pyrin parhaani mukaan ratkaisemaan erinäiset ongelmakohdat.

Yksilövalmennuksessa valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeitasi vastaava valmennus. Yksilövalmennuksessa keskitytään vahvasti sinun tavoitteesi toteutumiseen, jossa otetaan huomioon arjen ja treenin kuormitus, seurataan myös miten palaudut arjen keskellä niin ravinnon kuin liikunnan suhteen.

Pienryhmävalmennukset on tarkoitettu eri tavoitteisiin tähtääville ryhmille, nimensä mukaisesti liikumme pienen ryhmän kesken. Pienryhmävalmennus sopii kaikille jotka tykkäävät liikkua ryhmässä ja saada tukensa muista liikkujista. 

Kaipaako yrityksesi työhyvinvointipäiviin ohjelmaa?

Kurkkaa rohkeasti palveluvalikoima. Mikäli et löydä etsimääsi, yhdessä suunnittelemalla saamme varmasti toimivan kokonaisuuden. Tai jos teillä on valmis idea, ehdota rohkeasti!

Kaipaatko sinä treenikaveria jonka kanssa jakaa liikunnalliset ja ravitsemukselliset kokemuksesi? Duo- valmennus on suunnattu pariskunnille tai ystävyksille jotka haluavat aloittaa tai ovat jo aloittaneet liikkumisensa yhdessä. Valmennus sopii myös jo kokeneille treenaajille mikäli kuntotaso on lähellä toisiaan.

Ryhmäliikuntatunnit järjestetään joka viikko toimitilassani ruokkeella. Ryhmäliikunnassa teemme kuntopiiriharjoituksen jonka jälkeen huollamme kehoamme kehonhuoltotunnilla.

Yksilövalmennuksessa olevat jäsenet pääsevät ottamaan yhteyttä valmentajaan ja jakamaan tietojaan tämän linkin kautta.

personal trainer jyvaskyla

ASIAKASPALAUTTEET

"Leikkisästi, Irinan pelko on muutoksen alku"

Painonpudotusvalmennus asiakas

ALOITETAAN MATKA YHDESSÄ

TULE NÄHDYKSI KUULLUKSI OMANA ITSENÄSI

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

  • Facebook
  • Instagram

0408228153

bottom of page