top of page

VALMENTAJA IRINA

personal trainer, elämäntapamuutos, painonhallinta, valmennus, laihdutus.jpg

Tarina
minusta

Minä olen Irina, sulka päässä 150 cm energiapakkaus. Äiti kahdelle ihanalle tytölle ja puoliso urheilua rakastavalle (entiselle kiekkoammattilaiselle) Pekalle. Urheilu on kuulunut elämääni läpi elämän. Nuoresta jumppatytöstä kuoriutui kilpa-aerobicaaja joka pokkasi Australiassa vuonna 2011 Aerobicin maailmanmestaruuden. Voiton jälkeen valmistuin liikunnanopettajaksi ja Personal Traineriksi.

Elämääni mahtuu myös hyvin mustia pilviä, tiedän todella mitä on olla totaalisen uupunut.  Pystyn samaistumaan hyvin henkilöön joka ei pidä,  tai ei saa nautintoa liikunnasta, sillä synkkinä hetkinä Irina jonka keho ja mieli on elänyt liikkeestä, muuttui täysin psyko-fyysis-sosiaalisena ihmisenä. On ollut aika katsoa itseään peiliin ja aloittaa tutustumaan itseensä uudestaan, en vaihtaisi hetkeäkään pois, en edes niitä jolloin kehoni petti. Minun kasvutarinani paremmaksi minäksi alkoi sängynpohjalta. Elämäni sai pohjakosketuksesta uudet kasvot, sillä nykyään siedän keskeneräisyyttä, arvotan oman hyvinvointini kaiken muun tekemisen edelle, en tingi unestani sillä koen sen olevan hyvinvointini pohja. Minun palautumiseni alkoi metsästä, huomasin kuinka metsä hoiti minua silloin havahduin metsän parantavaan voimaan. Vien usein myös asiakkaani hyvinvoinninlähteelle voimaantumaan ja olemaan yhtä luonnon kanssa.

Olen yrittäjä jotta saan tehdä sitä työtä josta todella nautin ja jossa koenolevani hyvä. Haluan jakaa kaiken tiedon ja kokemukset eteenpäin ja opettaa ihmisiä löytämään lisää hyvää oloa elämäänsä olemalla tyytyväisiä itseensä, ennen kaikkea olemaan itseä kohtaan armollisia. Pyrin kaikin keinoin saamaan valmennettaville lisää voimaa ja energiaa riittävän ravinnon, liikunnan ja levon kautta. Hyvä olo on todellakin kaikkien oikeus jota jokaisen tulisi ehdottomasti viimeiseen asti vaalia. Koen nykyisin itseni nykyään myös paremmaksi valmentajaksi sillä pystyn hyödyntämään kaikkea kokemaani ja oppimaani asiakkaideni hyväksi.

 

Oli tavoitteesi mikä tahansa lähdemme sitä kohti askel kerrallaan. Uskon että yhdessä me onnistumme. Matka kohti hyvää oloa alkaa tänään, otetaan ensiaskeleet yhdessä!

ALOITETAAN MATKA YHDESSÄ

TULE NÄHDYKSI KUULLUKSI OMANA ITSENÄSI

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

  • Facebook
  • Instagram

0408228153

bottom of page