top of page
Hands Touching

DUO -VALMENNUS

Kaipaatko sinä treenikaveria jonka kanssa jakaa liikunnalliset ja ravitsemukselliset kokemuksesi? Duo valmennus on suunnattu pariskunnille tai ystävyksille jotka haluavat aloittaa tai ovat jos aloittaneet liikkumisensa yhdessä. Valmennus sopii myös jo pidempään treenaaville sillä uudet tavat liikkua rikastuttavat liikuntakokemuksia. Duo- valmennus on myös yksilöllistä, mutta ennen kaikkea valmennuksen tavoite on luoda mahdollisuus parin yhteiseen liikuntahetkeen. Yksilöllinen valmennus näkyy duo-valmennuksessa siten, että harjoitteet pystytään myös soveltamaan yksilölle sopivaksi. Valmennuksen huokeampi valmennushinta houkuttelee duo-valmennuksen pariin.

 

Elämäntapamuutos yhdessä?

Voisiko Duo-valmennus sopia myös elämäntapamuutokseen? Miksipä ei! Pariskunnat usein haluavat aloittaa harjoittelun yhdessä jotta yhteinen tavoite ohjaisi terveellisiin valintoihin myös kiireisessä arjessa.  Myös yksilövalmennuksen sivuvaikutukset näkyvät positiivisesti pariskunnan arjessa, sillä pienet kasvisten lisäykset ravitsemukseen rikastuttaa ruokalautasta ja keventää päivittäistä energiakuormaa jo kumppanin lautaselta. Elämäntapamuutos yhdessä on tuplasti hauskempaa!

VALMENNUKSET

   Aloita valmennuksen valitseminen teidän tarpeistanne.

Duo-valmennus on yksilövalmennuksen verraten tuplasti hauskempaa.

1

Duo startti

3kk

Startti valmennus antaa teille  ensiaskeleet tavotteitanne kohti. Valmennuksen tavoitteena on antaa valmiuksia oikeanlaisiin liikemalleihin, ravitsemuksen perusteisiin ja pääsemme alkuun voima- kestävyys- ja liikkuvuusharjoitteissa. Valmennus on nimensä mukainen startti hyvinvoinnillenne.

Jokainen valmennus räätälöidään teidän tarpeita kunnioittaen. Valmennuksen sisältö on täysin asiakasriippuvainen, sillä alkukartoituksessa selvitämme lähtötilanteen ja rakennamme valmennukselle pohjan.

 

 

                

              12 tapaamista

              1380€ (460€kk)

2

Duo painonpudotus valmennus 6kk

Painonpudotusvalmennus tarjoaa pidemmän seurantamahdollisuuden kohti teidän tavotteitanne.

Valmennan teidät henkilökohtaisesti yksityisessä valmennustilassa jossa olemme täysin omassa rauhassa. Voitte valita painonpudotus valmennuksen, jossa asetaan tavoitepaino ja seurataan tavoitteiden saavuttamista tai lähestymme asiaa pikemminkin elämäntapamuutos näkökulmasta. Kestävät muutokset ovat usein hitaita, sen vuoksi painonpudotukselle on hyvä antaa aikaa, sen vuoksi suosittelen puolen vuoden 25 kerran tapaamista/vuoden 50 kerran tapaamista, riippuen lähtökohdastanne.

              25 tapaamista

              2750€ (440€/kk)

3

Duo elämäntantapamuutos valmennus 12kk

Elämäntapamuutos valmennus on teille jotka tarvitset aikaa uusien tapojen omaksumista elämäntapamuutoksessa.  Elämäntapamuutosvalmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa pääpainona on terveellisten elämäntapojen omaksuminen liikunna, ravinnon ja palautumisen näkökulmasta. Opetellaan myös rentoutumaan ja hyväskymään itsensä arvokkaana ihmisenä. Elämäntapamuutosvalmennus vaatii aikaa uusien toimintatapojen sisäistämiseen, tämän vuoksi vuoden mittainen valmennus (50 tapaamista) on suosituin valmennuspakettini. Aloitamme valmennuksen aina ensin haastattelusta, jotta osaan arvioda matkasi ensiaskeleet.

              50 tapaamista

              4752€ (396€/kk)

HYÖDYNNÄ LIIKUNTAETUSI

Tiesitkö että voit maksaa Duo-valmennuksesi myös liikuntaedulla!


 

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

0408228153

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

ALOITETAAN MATKA YHDESSÄ

TULE NÄHDYKSI KUULLUKSI OMANA ITSENÄSI

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page