top of page
Ravinto painonhallinta elämäntapamuutos.jpg

TULE NÄHDYKSI JA KUULLUKSI OMANA ITSENÄSI!

LIIKUNTA JA HYVINVOINTIPALVELUT

VALITSE SINÄKIN ELÄMÄÄSI JOTAIN RAIKASTA 


HYVÄ OLO LÄHTEE SISÄLTÄ PÄIN

Yhteiskunnan ulkonäkökeskeisyys asettaa ihmisille paineita jolloin unohdetaan se tärkein; hyvä olo. Tiesitkö, että meillä kaikilla on henkistä pääomaa jota voimme kartuttaa liikunnan, oikeanlaisen ravinnon ja riittävän levon avulla lähes rajattomasti? Meidän kaikkien tulisi osata kuunnella omaa sisintä ja tehdä töitä sen eteen, että on kotonaan omassa kehossaan. Vanhoista energiaa kuluttavista tavoista on kuitenkin vaikeampi luopua kuin opetella uusia. Siksi elämäntapamuutos on hidas toteuttaa. Isoissa muutoksissa on hyvä olla sellaisia ihmisiä ympärillä jotka tukevat haluttua muutosta.

  • Facebook
  • Instagram
Rolling Yoga Mat
Outdoor Fitness
Asiakaskokemus

Pt, joka sinnikkäästi toistojen kautta korjaa virheellisiä liikeratoja. Minun kohdalla riittävän pienin tavoittein edetään, jolloin motivaatio ja usko onnistumiseen säilyy. Ruokavalion avulla paino tippunut 72kg:sta 64kg:n, joka lisää motivaatiota jatkaa. Kun keho voi hyvin, mieli voi hyvin

 

Vaikka ois todella huono päivä, Irina tsemppaa ja kuuntelee ja mukauttaa treenin joka kerta sopivaksi.

Nainen 45v.

PALVELUT

Valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Yksilövalmennuksessa valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeitasi vastaava valmennus. Yksilövalmennuksessa keskitytään vahvasti sinun tavoitteesi toteutumiseen, jossa otetaan huomioon arjen ja treenin kuormitus, seurataan myös miten palaudut arjen keskellä.

PIENRYHMÄVALMENNUS

Pienryhmävalmennukset on tarkoitettu eri tavoitteisiin tähtääville ryhmille, nimensä mukaisesti liikumme pienen ryhmän kesken. Pienryhmävalmennus sopii kaikille jotka tykkäävät liikkua ryhmässä ja saada tukensa muista liikkujista. 

Kaipaako yrityksesi työhyvinvointipäiviin ohjelmaa?

Kurkkaa rohkeasti palveluvalikoima. Mikäli et löydä etsimääsi, yhdessä suunnittelemalla saamme varmasti toimivan kokonaisuuden. Tai jos teillä on valmis idea, ehdota rohkeasti!

Kaipaatko sinä treenikaveria jonka kanssa jakaa liikunnalliset ja ravitsemukselliset kokemuksesi? Duo- valmennus on suunnattu pariskunnille tai ystävyksille jotka haluavat aloittaa tai ovat jo aloittaneet liikkumisensa yhdessä. Valmennus sopii myös jo kokeneille treenaajille mikäli kuntotaso on lähellä toisiaan.

Ryhmäliikuntatunnit järjestetään joka viikko toimitilassani ruokkeella. Ryhmäliikunnassa teemme kuntopiiriharjoituksen jonka jälkeen huollamme kehoamme kehonhuoltotunnilla.

Yksilövalmennuksessa olevat jäsenet pääsevät ottamaan yhteyttä valmentajaan ja jakamaan tietojaan tämän linkin kautta.

About

VALMENTAJA IRINA

Minä olen Irina, sulka päässä 150 cm energiapakkaus. Äiti kahdelle ihanalle tytölle ja puoliso urheilua rakastavalle (entiselle kiekkoammattilaiselle) Pekalle. Urheilu on kuulunut elämääni läpi elämän. Nuoresta jumppatytöstä kuoriutui kilpa-aerobikkaaja joka pokkasi Australiassa vuonna 2011 Aerobicin maailmanmestaruuden. Voiton jälkeen opiskelin liikunnanopettajaksi ja Personal Traineriksi. Yrittäjänä pystynkin hyödyntämään kaikkea kokemaani ja oppimaani asiakkaideni hyväksi.

TILAA UUTISKIRJEENI

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista valmennuksista ja raikkaista kuukausittaisista terveisistä!

Lähetä

VARAA ITSELLESI MAKSUTON 15 MIN KONSULTAATIO

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

0408228153

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page