top of page
Modern Dance Teacher
Modern Dance Teacher

PIENRYHMÄVALMENNUS

 

Pienryhmävalmennukset on tarkoitettu eri tavoitteisiin tähtääville ryhmille, nimensä mukaisesti liikumme pienen ryhmän kesken.

Pienryhmävalmennus sopii kaikille jotka tykkäävät liikkua ryhmässä ja saada tukensa muista liikkujista.  On ollut ilo nähdä kuinka luotsaamani painonpudotusryhmä on ollut lostava esimerkki siitä, kuinka ryhmäytyminen voi parhaillaan johtaa uuden treeniryhmän perustamiseen jossa asiakkaat liikkuvat varsinaisen valmennuksen jälkeen yhdessä. Lisäksi pienryhmävalmennuksen etu on ehdottomasti valmennuksen näkökulmasta yksilöllisemmän ohjauksen mahdollisuus. Näin ollen myös liikeradat ja turvallisuus pystytään huomiomaan harjoittelussa paremmin.

Painonpudotuksen pienryhmät alkavat säännöllisesti joka vuosi, tammikuussa ja elokuussa. Seuraava ryhmä aloittaa matkansa ma 12.8.  

Painonpudotusvalmennus

Valmennus tähtää terveellisiin elämäntapaa tukeviin valintoihin. Uusien toimintapojen muutos vie aikaa ja sen vuoksi valmennusaika on puoli vuotta, joskus sekin on lyhyt aika muutokselle. Puoli vuotta kuluu usein vauhdikkaasti sillä uuden opettelu vie aikaa ja loppuu ennen kuin sisäistämme kaiken oppimamme.

Painonpudotusvalmennuksen lisätietoihin pääset alla olevasta linkistä.

Lantionpohja vahvaksi- valmennus

Lantionpohja vahvaksi-valmennuksessa keskitymme täysin tunnistamaan lantionpohjan, vahvistetaan lantionpohjaa erilaisille liikkeillä ja opetellaan rentouttamaan kehomme alin kerros, joka kannattelee kaikkia sisäelimiämme.

Lantionpohja vahvaksi valmennuksen lisätietoihin pääset alla olevasta linkistä.

ALOITETAAN MATKA YHDESSÄ

TULE NÄHDYKSI KUULLUKSI OMANA ITSENÄSI

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

Tietosuoja

  • Facebook
  • Instagram

0408228153

bottom of page