top of page
Neurosonic,palautuminen.PNG

PALAUTUMINEN

Palautuminen auttaa tasapainottamaan stressitasoja elimistössä. Stressi voi olla haitallista, jos se jatkuu pitkään ilman riittävää palautumista, ja se voi johtaa erilaisiin terveysongelmiin kuten univaikeuksiin, ahdistukseen ja masennukseen.

 

Onneksi on olemassa monia tapoja tukea palautumista ja hallita stressiä. Yksi mielenkiintoinen tapa on hyödyntää teknologiaa rentoutumisen edistämisessä. Neurosonic on innovatiivinen hoitomuoto, joka käyttää matalataajuisia värähtelyjä kehon rentouttamiseen ja stressin lievittämiseen. Neurosonic- patjalla makaaminen auttaa monia ihmisiä rentoutumaan syvemmälle ja nopeammin verrattuna perinteisiin rentoutumismenetelmiin. Tämä voi olla hyödyllinen työkalu niille, jotka kamppailevat pitkittyneen stressin kanssa ja tarvitsevat apua palautumisessa ja rentoutumisessa.

NEUROSONIC

Neurosonic-patja on Suomessa kehitetty tuote. Patjan sisään rakennetut elementit tuottavat erittäin matalataajuista värähtelyä, joka stimuloi kudoksia ja vaikuttaa automaattisesti ihmisen luonnollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin autonomisen hermoston kautta. Tämä värähtely voi vaikuttaa ennaltaehkäisevästi stressiperäisiin oireisiin ja unen mekanismeihin palauttavasti, jolloin moni muukin asia kehossa ja mielessä saa mahdollisuuden korjaantua.

Eri ohjelmilla, joiden pituudet ovat 10-40 min, saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Voit valita rentouttavan, aktivoivan tai palauttavan hetken.

Neurosonic-hoidossa makaat patjalla ja toimintaa ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla. Myös värähtelyn voimakkuutta voi säätää itse. 

 

  • Unen laatu

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, uneen liittyvät mekanismit palautuvat, keho rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

  • Stressin lievitys

Neurosonic lisää parasympaattista toimintaa, joka edesauttaa kokonaisvaltaista palautumista. Syke laskee, lihakset rentoutuvat, ”pää tyhjenee”, vireystila paranee, levottomuus ja jännitys lievittyvät. Myös erilaiset kivut voivat lieventyä.

  • Palautuminen

Neurosonic rentouttaa kehoa tehokkaasti. Palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu autonomisen hermoston tasapainottumiseen, samalla kun lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat. Värähtely vähentää elimistön henkistä tai fyysistä ylivirettä.

Voit tutustua lisää neurosoniciin ja erilaisiin ohjelmiin valmistajan sivuilta, siirry eteenpäin tästä.

NEUROSONIC HOITOJEN HINNAT

15€

Lyhyt hoito-ohjelma

10-12min

  • Lyhyt hoito-ohjelman sarjakortti 5x 65€

(Lyhyt hoito-ohjelma valittavissa vain ohjauksen yhteydessä).

22€

Keski-pitkä hoito-ohjelma

20-25min

  • Keskipitkä hoito-ohjelman sarjakortti 5x100€.

30€

Pitkä hoito-ohjelma 37-41min

  • Pitkän hoito-ohjelman sarjakortti 5x145€.

HYÖDYNNÄ LIIKUNTAETUSI

Tiesitkö että voit maksaa yksilövalmennus palvelusi myös liikuntaedulla!


 

Neurosonic varaukset Irinalta

Seuraa sosiaalisessa mediassa

0408228153

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page