Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeitasi vastaava valmennus. Yksilövalmennuksessa keskitytään vahvasti sinun tavoitteesi toteutumiseen, jossa otetaan huomioon arjen ja treenin kuormitus, seurataan myös miten palaudut arjen keskellä.

Liikunnalliset tavoitteet

Meillä jokaisella on omat tavoitteet, valmentajan tehtävä on tukea asiakasta tavoitteen toteutumisessa ohjaten oikeaan suuntaan ja pitämään tavoite kirkkaana mielessä. Tavoite ei tarkoita sitä, että tähtäämme huipulle niin kuin urheilijat, vaan se voi yhtä hyvin olla esimerkiksi lisää toimintakykyä ja liikkuvuutta arkeen. Voimme asettaa tavotteita lyhyen ajan tähtäimellä esimerkiksi liikeratojen oikeoppinen osaaminen tai pidemmän ajan tavoite kuten liikunnan ilon löytäminen tai painonpudotus tavoitteessa -10kg. Täytyy muistaa että jokainen tavoite on yhtä arvokas, me elämme kaikki erilaista arkea ja omaamme eri arjen haasteet. Olen varma siitä että haasteet on luotu voitettaviksi, me löydämme siihen keinon.

Uni ja palautuminen

Uni, se kehomme tärkein tankkaushetki, jossa koko sydämen syke hidastuu ja verenpaine laskee. On myös tärkeä saada arjessa hetkiä jossa palautuminen on mahdollista. Usein kiire rasittaa liikaa kehon palautumisen kapasiteettia ja helposti säästämme tärkeimmästä palautumisemme hetkestä, unesta. Valmennuksessa otetaan myös huomioon sinun riittävä palautuminen jotta kehittymisesi olisi optimaalista.

Ravitsemus

Suhtaudumme ravitsemukseen eri tavoin, jollekkin ravitsemus on suunnaton nautinto tai pakkomielle, osalle se on pelkkä polttoaine. Valmennuksen aikana pyrimme viemään ravitsemusta kohti normaalia suhtautumista terveelliseen kotiruokaan, jossa ei käytetä mitään pikadieettejä tai paastomalleja, vaan hyvin yksikertaisia asioita joita toistojen kautta viedään käytäntöön ja osaksi arkea.

Yksilövalmennuksessa sinä saat:

  • Treenit vähintään kerran viikossa kanssani yksityisessä toimitilassa.
  • Joka viikko vaihtelevat treenit (tavoitteittesi mukaan, voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta) tai ravitsemuskerta.
  • Yksilöidyt treeniohjelmat kotia tai salille.
  • Ravitsemussuunnitelma joka tehdään yksilöllisesti sinulle.
  • Vinkkejä siihen miten saat jotain raikasta elämääsi ja arjen tasapainoon.

Hinnoitteluun pääset Valmennukset linkistä.