top of page
Yksilovalmennus jyvaskyla

YKSILÖVALMENNUS

 

Meillä jokaisella on omat tavoitteet, personal trainerin tehtävä on tukea asiakasta tavoitteen toteutumisessa ohjaten oikeaan suuntaan ja pitämään tavoite kirkkaana mielessä. Tavoite ei tarkoita sitä, että tähtäämme tavoitekeskeisenä urheilusuorituksiin, vaan se voi yhtä hyvin olla esimerkiksi parempi toimintakyky, kehon liikkuvuuden lisääminen tai vaikkapa terve painonhallinta. Voimme asettaa tavotteita lyhyen ajan tähtäimellä esimerkiksi liikeratojen oikeoppinen osaaminen tai pidemmän ajan tavoite kuten liikunnan ilon löytäminen tai selkeä painonpudotus tavoite. Täytyy muistaa että jokainen tavoite on yhtä arvokas, me elämme kaikki erilaista arkea ja omaamme erilaiset arjen haasteet. Olen varma siitä että haasteet on luotu voitettaviksi, me löydämme siihen keinon.

Liikunnalliset tavoitteet

Uni ja palautuminen

Uni, se kehomme tärkein tankkaushetki, jossa koko sydämen syke hidastuu ja verenpaine laskee. On myös tärkeä saada arjessa hetkiä jossa palautuminen on mahdollista edes hetkellisesti. Usein kiire rasittaa liikaa kehon palautumisen kapasiteettia ja helposti säästämme tärkeimmästä palautumisemme hetkestä, unesta. Valmennuksessa otetaan myös huomioon riittävä  palautuminen arjen kiireen keskellä jotta kehittymisesi olisi optimaalista. Pyritään myös ajatuksen tasolla luopumaan suoritus moodista, sillä pienikin pysähtyminen päivässä on hyvä lisä palautumiselle hermoston näkökulmasta.

Ravitsemus

Ydintiedettä? Ei suinkaan, vuosien saatossa on muotiin ilmestyneet erilaiset dieetit, se on sekoittanut monen suhtautumisen ravitsemukseen. Elintarviketeollisuus tarjoilee meille mitä "mahtavampia" ja helpoimpia tapoja saada energiaa nopeasti, mutta valitettavasti runsasenergisellä ja ravintoköyhällä vaihtoehdoilla päänsääntöisesti. On tietenkin selvää että suhtaudumme yksilöinä ravitsemukseen eri tavoin, jollekkin ravitsemus on suunnaton nautinto, toiselle se on pakkomielle, osalle meistä se on pelkkä polttoaine jolloin ravitsemukseen suhtaudutaan neutraalisti. Valmennuksessani pyrimme viemään ravitsemusta kohti normaalia suhtautumista terveelliseen ja monipuoliseen kotiruokaan, oli sitten kyse painonpudotusvalmennuksesta tai koko elämäntapamuutoksesta. Valmennuksessa ei käytetä mitään pikadieettejä tai paastomalleja. Toteutan ravitsemuksen sinun arkesi rinnalle helposti toteutettavia ja hyvin yksikertaisia tapoja, joita toistojen kautta on mahdollista saavuttaa pysyvämpiä muutoksia elämäntavoissasi. Unohdetaan pikadieetit ja keskitytään syömään oikein ja riittävästi ravintorikasta ruokaa.

Yksilövalmennukseen personal training pakettiin kuuluu:

· Auktorisoitu personal trainer

· Alkukartoitus kehosi ja mielesi tilasta

· Ravitsemussuunnitelma joka tehdään yksilöllisesti sinulle

· Valmennus yksityisessä toimitilassa

· Viikottainen tapaaminen

· Vinkkejä siihen miten saat jotain raikasta elämääsi ja arjen tasapainoon.

Varaa itsellesi ilmainen konsultaatio

Anchor 1

PAINONPUDOTUS JA ELÄMÄNTAPAMUUTOS VALMENNUKSET

    Aloita valmennuksen valitseminen sinun tarpeistasi:

1

Startti

3kk

Startti valmennus antaa sinulle ensiaskeleet tavotteitasi kohti. Valmennuksen tavoitteena on antaa valmiuksia oikeanlaisiin liikemalleihin, ravitsemuksen perusteisiin ja pääsemme alkuun voima- kestävyys- ja liikkuvuusharjoitteissa. Valmennus on nimensä mukainen startti hyvinvoinnillesi.

Jokainen valmennus räätälöidään täysin sinun tarpeita kunnioittaen, startin ei tarvitse sisältää juuri mainitsemiani asioita vaan arvioimme alkukartoituksessa mihin asioihin pureudumme kahdentoista viikon yhteisellä matkalla. Tutkin onko kehosi kireä, aktivoituvatko oikeat lihakset, onko liikemallit oikeat ja turvalliset, selvitän myös onko lihaskuntoliikkeet riittävän kuormittavia ja kehittäviä. Pyrin selvittämään kuinka nukut ja palaudut, stressaako sinua arkesi. Mikäli sinulla on painonhallinta ongelmia, selvitän juurisyitä mistä painonnousu on saanut alkunsa. Kaikki lähtee sinusta.

                

              12 tapaamista

              954€ (318€/kk)

2

Painonpudotus valmennus 6kk

Painonpudotusvalmennus tarjoaa pidemmän seurantamahdollisuuden kohti tavotteitasi. Painonpudotusvalmennus voi halutessasi sisältää kaiken saman mitä starttivalmennus.

Valmennan sinut henkilökohtaisesti yksityisessä valmennustilassa jossa olemme täysin omassa rauhassa. Voit valita painonpudotus valmennuksen, jossa asetaan tavoitepaino ja seurataan tavoitteesi saavuttamista tai lähestymme asiaa pikemmin elämäntapamuutos näkökulmasta. Kestävät muutokset ovat usein hitaita, sen vuoksi painonpudotukselle on hyvä antaa aikaa, sen vuoksi suosittelen puolen vuoden 25 kerran tapaamista/vuoden 50 kerran tapaamista, riippuen lähtökohdastasi.

Alkukartoituksessa selvitän sinun haasteesi , jonka kautta arvioin valmennuksesi pituutta, jotta saamme mahdollisimman parhaan tuloksen.

              25 tapaamista

              1875€ (312€/kk)

3

Elämäntantapamuutos valmennus 12kk

Elämäntapamuutos valmennus on sinulle joka tarvitset aikaa uusien tapojen omaksumista muuttaaksesi elämäntapojasi. Elämäntapamuutosvalmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa pääpainona on terveellisten elämäntapojen omaksuminen liikunna, ravinnon ja palautumisen näkökulmasta. Opetellaan myös rentoutumaan ja hyväskymään itsensä arvokkaana ihmisenä. Elämäntapamuutosvalmennus vaatii aikaa uusien toimintatapojen sisäistämiseen, tämän vuoksi vuoden mittainen valmennus (50 tapaamista) on suosituin valmennuspakettini. Pitkän valmennuksen etu on siinä, että meillä on riittävästi aikaa omaksua uusia toimintatapoja. Saat valmentajan vuodeksi kulkemaan rinnallasi, sillä jos heikkona hetkenä kaadut, nostan sinut ylös ja jatkamme matkaamme sillä me emme luovuta. Aloitamme valmennuksen aina ensin haastattelusta, jotta osaan arvioda matkasi ensiaskeleet.

              50 tapaamista
              3588€ (299€/kk)

HYÖDYNNÄ LIIKUNTAETUSI

Tiesitkö että voit maksaa yksilövalmennus palvelusi myös liikuntaedulla!


 

VARAA ITSELLESI MAKSUTON 30 MIN KONSULTAATIO

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

0408228153

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

  • Facebook
  • Instagram

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

0408228153

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

ALOITETAAN MATKA YHDESSÄ

TULE NÄHDYKSI KUULLUKSI OMANA ITSENÄSI

  • Facebook
  • Instagram

Tietosuoja

bottom of page