top of page
Gym Workout

YKSILÖVALMENNUS

 

Liikunnalliset tavoitteet

Meillä jokaisella on omat tavoitteet, valmentajan tehtävä on tukea asiakasta tavoitteen toteutumisessa ohjaten oikeaan suuntaan ja pitämään tavoite kirkkaana mielessä. Tavoite ei tarkoita sitä, että tähtäämme tavoitekeskeisenä urheilusuorituksiin, vaan se voi yhtä hyvin olla esimerkiksi parempi toimintakyky, kehon liikkuvuuden lisääminen tai vaikkapa terve painonhallinta. Voimme asettaa tavotteita lyhyen ajan tähtäimellä esimerkiksi liikeratojen oikeoppinen osaaminen tai pidemmän ajan tavoite kuten liikunnan ilon löytäminen tai selkeä painonpudotus tavoite. Täytyy muistaa että jokainen tavoite on yhtä arvokas, me elämme kaikki erilaista arkea ja omaamme erilaiset arjen haasteet. Olen varma siitä että haasteet on luotu voitettaviksi, me löydämme siihen keinon.

Uni ja palautuminen

Uni, se kehomme tärkein tankkaushetki, jossa koko sydämen syke hidastuu ja verenpaine laskee. On myös tärkeä saada arjessa hetkiä jossa palautuminen on mahdollista. Usein kiire rasittaa liikaa kehon palautumisen kapasiteettia ja helposti säästämme tärkeimmästä palautumisemme hetkestä, unesta. Valmennuksessa otetaan myös huomioon sinun riittävä palautuminen jotta kehittymisesi olisi optimaalista ja luovumme suorittamisesta.

Ravitsemus

Suhtaudumme ravitsemukseen eri tavoin, jollekkin ravitsemus on suunnaton nautinto tai pakkomielle, osalle se on pelkkä polttoaine. Valmennuksen aikana pyrimme viemään ravitsemusta kohti normaalia suhtautumista terveelliseen kotiruokaan, jossa ei käytetä mitään pikadieettejä tai paastomalleja, vaan hyvin yksikertaisia asioita joita toistojen kautta viedään käytäntöön ja osaksi normaalia arkea. Laihdutus on mahdollista

Yksilövalmennuksen pt -pakettiin kuuluu:

· Auktorisoidun personal trainerin

· Alkukartoituksen keho ja mielesi tilasta

· Ravitsemussuunnitelman joka tehdään yksilöllisesti sinulle

· Valmennuksen yksityisessä toimitilassa

· Viikottainen tapaaminen

· Vinkkejä siihen miten saat jotain raikasta elämääsi ja arjen tasapainoon.

VALMENNUKSET

    Aloita valmennuksen valitseminen sinun tarpeistasi:

1

Startti

3kk

Startti valmennus antaa sinulle ensiaskeleet tavotteitasi kohti. Valmennuksen tavoitteena on antaa valmiuksia oikeanlaisiin liikemalleihin, ravitsemuksen perusteisiin ja pääsemme alkuun voima- kestävyys- ja liikkuvuusharjoittteissa. Valmennus on nimensä mukainen startti hyvinvoinnillesi.

Jokainen valmennus räätälöidään täysin sinun tarpeita kunnioittaen.

                

              12 tapaamista

              954€ (318€/kk)

2

Painonpudotus valmennus 6kk

Painonpudotusvalmennus tarjoaa pidemmän seurantamahdollisuuden kohti tavotteitasi.

Valmennan sinut henkilökohtaisesti yksityisessä valmennustilassa jossa olemme täysin omassa rauhassa. Voit valita painonpudotus valmennuksen, jossa asetaan tavoitepaino ja seurataan tavoitteesi saavuttamista tai lähestymme asiaa pikemmin elämäntapamuutos näkökulmasta. Kestävät muutokset ovat usein hitaita, sen vuoksi painonpudotukselle on hyvä antaa aikaa, sen vuoksi suosittelen puolen vuoden 25 kerran tapaamista/vuoden 50 kerran tapaamista, riippuen lähtökohdastasi.

              25 tapaamista

              1875€ (312€/kk)

3

Elämäntantapamuutos valmennus 12kk

Elämäntapamuutos valmennus on sinulle joka tarvitset aikaa uusien tapojen omaksumista elämäntapamuutoksessa.  Elämäntapamuutosvalmennuksessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa pääpainona on terveellisten elämäntapojen omaksuminen liikunna, ravinnon ja palautumisen näkökulmasta. Opetellaan myös rentoutumaan ja hyväskymään itsensä arvokkaana ihmisenä. Elämäntapamuutosvalmennus vaatii aikaa uusien toimintatapojen sisäistämiseen, tämän vuoksi vuoden mittainen valmennus (50 tapaamista) on suosituin valmennuspakettini. Aloitamme valmennuksen aina ensin haastattelusta, jotta osaan arvioda matkasi ensiaskeleet.

              50 tapaamista
              3588€ (299€/kk)

Tiesitkö että voit maksaa palvelusi myös liikuntaedulla!


 

Edenred, Smartum ja E-passi

ALOITETAAN MATKA YHDESSÄ

TULE NÄHDYKSI KUULLUKSI OMANA ITSENÄSI

© 2023 Jotain Raikasta Oy

Y-Tunnus 3367610-3

Jotain Raikasta

Peräläntie 206 40660 Jyväskylä

Tietosuoja

  • Facebook
  • Instagram

0408228153

bottom of page