Juoksukoulu

Lämpimästi tervetuloa 25.8 alkavaan juoksukouluun!

Juoksukoulu jossa 12 viikkoa on täysin ohjelmoitu!


Juoksukoulun tarkoituksena on saada hyvä pohja juoksukunnollesi.

Tärkeintä juoksukoulun aloittamisessa on sitoutuminen harjoitteiden tekemiseen kolme kertaa viikossa. Näin ehkäistään vammojen syntymistä ja aloitetaan harjoitteet tarpeeksi maltillisista määristä!

Tärkeintä on tehdä päätös nyt ja ottaa laatuaikaa itsellesi hyvinvoinnin merkeissä. Saat itsellesi lisää energiaa ja puhtia päiviisi, palaudut paremmin myös arjen askareistasi. 

Sinä päätät valmennuksesi, oletko Aloittelija vai Etenijä.

- Aloittelijan ohjelma rakentuu pohjakunnon rakentamiseen viiden kilometrin juoksumatkalle. Tämä on sinulle joka vasta aloitat juoksuharjoittelusi. Juoksuohjelman, viikon kuusi kohdalla sinä kykenet juoksemaan viisi kilometriä. Voit jatkaa matkaasi kymmenelle kilometrille halutessasi!
- Etenijän ohjelma on tarkoitettu henkilölle, joka jo kykenee juoksemaan viisi kilometriä eli noin puoli tuntia yhtäjaksoisesti. Etenijän ohjelma tähtää kymmenen kilometrin juoksuun. Tämä ohjelma on sinulle, joka kaipaat johdomukaista ohjelmointia. Aloitat juoksuohjelman viikolta kuusi tai jos sinulla on rasitusvammoja, palaa lähtötilanteeseen.

Juoksukoulu tarjoaa sinulle:

- Paremman juoksukunnon noudattamalla viikottaisia, nousujohteisesti suunniteltuja ohjeita.

- Kykenet juoksemaan viiden tai kymmenen kilometrin juoksulenkin yhtäjaksoisesti.

- Saat neuvoja oikeaoppiseen juoksutekniikkaasi 10 viikon valmennusohjelman aikana neljästi. Kokoonnumme yhteiseen tekniikkatreeniin torstaisin klo:18.00. Tekniikka päivät ovat 25.8, 8.9, 22.9 ja 6.10 (paikka avoin).

- Lihaskuntoharjoitteluohjelman juoksuohjelmaan sisällytettynä.

- Facebook tukiryhmän, jossa saat lähettää valmentajallesi viikottaiset treenisi.

Ilmoittaudu mukaan juoksukouluun sähköpostitse otsikolla "Sitova ilmottautuminen juoksukouluun" (e-mail osoite on sivun alareunassa). Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan osallistumismaksun.
Mikäli olet osallistunut instagramissa @jotainraikasta juoksuvalmennusarvontaan,  arvonnan palkintoon kuuluu vain ohjelma.


Early Bird hinta 03.06-31.07 2022 asti 115€.

Hinta: 125€ (31.07 2022 jälkeen ilmoittautuneet).Ilmoittaudu juoksukouluun sähköpostitse: jotainraikasta@gmail.com