Elämäntapamuutos valmennus

Haluatko sinä lähteä terveellisen elämän maratonille pikamatkan sijaan? Jos vastasit kyllä, tervetuloa lämminhenkiseen muutokseen! Huumori ja nauru kuuluvat valmennusfilosofiaani, se antaa meille rentoutta tekemiseen vaikka joskus kohtaamme matkan varella tiukkoja paikkoja, kaivamme sisua taskusta ja jatkamme eteenpäin.

Miltä sinusta kuulostaa hyvä uni, säännöllinen ruokarytmi ja mielekäs liikunta? Tämä kaikki on mahdollista elämäntapamuutos valmennuksessa jotka ovat terveellisen elämäntavan peruspilareita. Elämäntapamuutos voi pelkästään jo sanana tuntua haasteelliselta mutta niin kuin muutokset, myös elämäntapamuutos toteutetaan pala palalta ammattilaisen kanssa. Elämäntapamuutos valmennus on laaja kokonaisuus joka vaatii kärsivällisyyttä ja pieniä päivittäisiä tekoja. Liikunta, lepo ja ravitsemus yhdistetetään osana työelämän kiireisintä aikaa jolloin yhtälö vaatii sitoutumista pieniin tavoitteisiin jotka alkuun elämäntapamuutos valmennuksessa onkin keskiössä jotta muutoksesta tulee pysyvä. Rakennamme pala palalta hyvää oloa sinun elämäsi ehdoilla.

Huolehdi itsestäsi ja lähdetään yhdessä maratonille! Elämäntapamuutoksen voit aloittaa silloin, kun sinulle itsellesi se parhaiten sopii. Valmennushintoihin pääset tutustumaan tästä.

Pssst! Tästä pääset tutustumaan mitä asiakkaani sanovat minusta valmentajana.

Ota yhteyttä

Autan sinua